Thursday, October 23, 2008

INTERNATIONAL COMMUNITY STARTS TO TAKE NOTICE OF THE RACIST ANC ONSLAUGHT ON WHITES IN S.A


Het Zuid-Afrikaanse paradijs
Zondag 19 Oktober 2008 19:16


Criminaliteit in SA
Klaar voor de genocide

Zuid-Afrika is een van de crimineelste landen ter wereld. Steeds meer doodgewone Zuid-Afrikanen volgen een cursus schieten met een AK-47 of een Uzi. ‘Kijk altijd achterom als je naar huis gaat.’

Even voorbij het Zuid-Afrikaanse Oranjeville, zo’n twee uur ten zuiden van Johannesburg, ligt bij een dam het Jim Fouche Holiday Resort. Een vakantieplek die wordt gepromoot als een mekka voor waterliefhebbers. Maar deze zaterdag en zondag is het onmogelijk om in een bootje rustig de hengel uit te gooien. Dit weekend suizen er kogels over het water uit jachtgeweren, R5’s en pistolen.

Een groep van zo’n 65 Afrikaners, nazaten van voornamelijk Nederlanders die eeuwen geleden voet aan wal zetten in Zuid-Afrika, hebben zich in de provincie Vrijstaat verzameld. Er is een bejaarde vrouw uit een provinciestad die niet durft te slapen zonder tien keer alle ramen en deuren te hebben gecontroleerd, een jong meisje uit de metropool Johannesburg die met roodgelakte nagels nieuwsgierig een geweer oppakt, en een pasgetrouwd stel dat samen een boerderij heeft in het noorden van het land. Allemaal zijn ze naar Oranjeville gekomen om zichzelf te leren verdedigen.

Tijdens het Farm Security-weekend, ook wel huis- en haardbeschermingscursus genoemd, leren Zuid-Afrikanen hoe ze in kunnen staan voor hun eigen veiligheid. Het belangrijkste onderdeel is het gebruik van wapens. De cursus wordt steeds populairder in Zuid-Afrika, zegt één van de initiatiefnemers, boer en oud-legerkolonel Gideon Meiring. Meiring heeft de cursus als voorzitter van de veiligheidsafdeling van de boerenvakbond TAU vijf jaar geleden mee opgezet omdat er in Zuid-Afrika veel aanvallen op boerderijen zijn. Hij ziet nu dat er ook steeds meer stedelingen naar zijn cursus komen. Inmiddels heeft met zijn team ruim 2.000 mensen getraind.

De beveiligde complexen, hoge muren, tralies en alarmsystemen zijn voor de cursisten niet langer voldoende voor een gevoel van veiligheid. Bovendien moet je vanuit je fort ook naar je werk en de supermarkt. De criminaliteit is in Zuid-Afrika schrikbarend hoog. Volgens Statistics South Africa, het Zuid-Afrikaanse CBS, worden er per dag 54 moorden gepleegd, 144 mensen verkracht, en zijn er 627 berovingen. En hoewel de criminaliteitscijfers vorig jaar licht daalden, laat onderzoek zien dat juist steeds meer Zuid-Afrikanen bang zijn. In Zuid-Afrika gaan berovingen en inbraken vaak gepaard met grof geweld.

Achterom kijken

Bovendien is er een gevoel dat de politie niet genoeg doet. Dat het voormalige hoofd van de Zuid-Afrikaanse politie, Jackie Selebi, terecht moet staan omdat hij in ruil voor geld en dure Gucci-handtastjes voor zijn vrouw een misdaadsyndicaat zou hebben geholpen, heeft dit gevoel alleen maar versterkt. ‘Ons es op onsself aangewese’, is de eerste boodschap van Meiring die in legeroutfit voor de groep staat. ‘Je moet weten wat het nummer van je buurman is zodat hij je kan helpen. Bel eerst je buren voordat je de politie belt.’

Een andere cursusleider geeft nog wat andere adviezen. ‘Zondag tussen tien en één uur ‘s middags komen de meeste aanvallen op boerderijen voor’, vertelt hij in het Afrikaans. ‘Je komt uit de kerk, bent ontspannen en onvoorbereid. En dan pakken ze je. Kijk altijd achterom als je naar huis gaat om te kijken of je niet wordt gevolgd. En neem honden die bijten. In de tijd waarin we leven heb je niets aan een hondje dat niet bijt.’ De 32-jarige Annelies Horn uit Johannesburg, die bij een casino werkt als assistent accountant, zit op één van de eerste rijen van het de tot leslokaal omgedoopte zaal in het vakantiepark. Ze besloot zich voor het huis- en haardbeschermingsweekend op te geven nadat er bij haar thuis was ingebroken. ‘Normaal gesproken vermoorden ze je als je thuis bent terwijl ze inbreken. Maar ze hebben mij en mijn man gelukkig laten slapen’, vertelt ze. ‘Het opende mijn ogen. Ik wil leren hoe ik een wapen kan gebruiken. Je weet nooit wanneer je het nodig hebt.’ Horn zegt een fijn en normaal leven te leiden in Zuid-Afrika maar wel altijd achterom te kijken. ‘Dat hoort er nu eenmaal bij.’

De oudste deelneemster, de gepensioneerde boerin Rita Bekker (69) uit Welkom, heeft ook het gevoel dat ze geen andere keuze heeft dan haar schietkwaliteiten op te poetsen. Ze pakt een AK-47 en kijkt door het vizier. ‘Het geweld wordt alleen maar erger’, zegt ze. Ik heb een 9 mm, maar die draag ik niet altijd bij me. Ik heb wel altijd mijn alarmknop in mijn zak. Als ik die indruk dan komt er een gewapende veiligheidsdienst naar mijn huis. Zij zijn snel. Ik ben nu te langzaam met mijn pistool.’

Scherp schieten

Na de praatjes over veiligheid, eerste hulp en verschillende soorten wapens en munitie roept Meiring de cursisten naar buiten. In het donker tijgeren de Zuid-Afrikanen over het gras terwijl ze met hun hand een pistool vormen. Met rotjes wordt er een fictieve aanval uitgevoerd. De Afrikaners liggen doodstil plat op hun buik met de handen op het hoofd. Binnen wordt er geoefend met het aanzetten van wapens. Op de eerste avond van de cursus is het nog even droog oefenen. Maar in de ochtend begint het echte werk. Met de slaap in de ogen worden de cursisten meegenomen naar een open terrein aan het water. Hier mogen ze de Uzi, AK-47, R5, jachtgeweren en pistolen doorladen. Dit zijn geen losse flodders. Er wordt geschoten met scherp. Op deze zonnige zaterdag wordt geoefend met het schieten op een schijf, het schieten vanuit het struikgewas, het schieten vanuit een auto en het schieten in een huis. Alleen dit laatste gebeurt met een paintballgun wegens het gevaar dat kogels afketsen.

Deelnemer aan de cursus Roné Marx uit Brandfort (26) staat achter de vuurlinie te wachten totdat het haar beurt is. Tien maanden geleden is ze vanuit haar ouderlijk huis naar de boerderij van haar man verhuisd waar ze 2.000 schapen en 400 runderen houdt. ‘Als vrouw ben je vaak alleen op een boerderij. Ik moet weten wat te doen bij een aanval. We hebben altijd contant geld in huis om het personeel uit te betalen. ‘Alle zwarte mensen in de buurt weten dat.’ Marx is bang. Volgens haar worden zwarte Zuid-Afrikanen groot met geweld. ‘Ze maken elkaar dood voor 20 Rand (nog geen 2 euro, red.)’ Maar haar angst gaat verder dan criminaliteit. Ze vreest dat haar land dezelfde kant opgaat als Zimbabwe, waar boeren van hun land zijn verdreven. Daarnaast wacht ze gespannen op de dag dat Nelson Mandela sterft. De oud-president wordt door sommige Afrikaners gezien als de man die alles bij elkaar houdt. Al jaren gaan er geruchten dat er een plan is om alle blanken in Zuid-Afrika uit te moorden na zijn dood.

Ze is tijdens de cursus niet de enige die met deze ideeën rondloopt. ‘We verwachten een oorlog’, vertelt Isabella van Coppenhagen (29) die iets verderop staat met oordopjes in om het geluid van de schoten te verdragen. ‘Dat is ook één van de redenen waarom ik hier ben. Er hangt iets in de lucht. Ik merk het aan hoe ze naar me kijken. Ze geven ons de schuld voor wat er in het verleden gebeurd is; voor de apartheid. Ze haten ons echt. Maar we hebben geen ander land om naartoe te gaan. Ik zal vechten voor dit land.’

Ook de jongste cursusbegeleidster, de 16-jarige Evette van der Walt, die de apartheid zelf niet bewust heeft meegemaakt zegt nog steeds in het oude Zuid-Afrika te geloven. Met haar lange blonde haren, trendy grote zonnebril en slanke postuur ziet Van der Walt eruit als een model. Ze heeft haar favoriete T-shirt aan met daarop de oude Zuid-Afrikaanse vlag en de woorden 100% boeremeissie, een verwijzing naar de T-shirts 100% Zulu die aanhangers van ANC-leider Jacob Zuma droegen tijdens het proces tegen hem voor verkrachting waar hij van werd vrijgesproken. Van der Walt gelooft niet in de huidige democratie. ‘Thuis heb ik het oude systeem van apartheid meegekregen’, zegt ze zonder blikken of blozen en in dezelfde zin waarin ze vertelt dat ze interieur ontwerpster wil worden. Maar, vertelt ze, haar ideeën wijken af van die van de meeste van haar vrienden die wél in het nieuwe Zuid-Afrika en geven. ‘Ze spreken me aan op mijn denkbeelden. Daarom ben ik graag hier.’ Ze stopt nog wat kogels in een pistool en geeft het aan een cursist.

De Afrikaners praten tijdens het weekend vaak over ‘wij’, de blanken, en ‘zij’ de zwarten. Veel trainers en cursisten voelen zichzelf ook de underdog in het huidige Zuid-Afrika. Het land is nog niet de regenboognatie waar Mandela tijdens zijn bewind over sprak. Grote delen van de samenleving zijn geïntegreerd, zijn vrienden en werken zij-aan-zij. Anderen hebben nog niet kunnen wennen aan hun veranderde positie in het land. Maar volgens Hannah Botsis, onderzoeker bij het Zuid-Afrikaanse Institute of Race Relations in Johannesburg, zijn de gedachten van een groot deel van de cursisten geen algemeen goed. Zij zegt dat de mythe over een soort genocide op blanken als Mandela sterft slechts een randverschijnsel. ‘Er zijn Afrikaners die nog racistisch zijn maar dat is zeker niet de meerderheid’, vertelt ze. ‘De meeste Afrikaners willen helpen een nieuw Zuid-Afrika op te bouwen.’ Wel denkt ze ook dat criminaliteit racisme mede in leven houdt. Omdat Zuid-Afrika een veel grotere zwarte bevolking heeft waarvan velen in armoede leven, zijn de gezichten van daders in de kranten doorgaans zwart. Het zorgt voor het blijven bestaan van een kloof tussen degenen die het gevoel hebben altijd het slachtoffer te zijn, blanken, en degenen die veelal de daders zijn, zwarten. Overigens lopen in Zuid-Afrika niet blanken maar zwarte jonge mannen de meeste kans om vermoord te worden, vindt het merendeel van het geweld in arme wijken plaats en hebben blanken nog steeds de beste economische positie.


Behouden van cultuur

Meiring zegt dat alle Zuid-Afrikanen welkom zijn tijdens het weekend. Maar omdat er enkel Afrikaans wordt gesproken en er veel aandacht is voor de Afrikaner cultuur is de deur voor anderen eigenlijk toch dicht. Naast het gebruik van wapens is ook de verbroedering een belangrijk onderdeel van het weekend. Er worden Afrikanerliedjes gezongen en de cursisten krijgen poëzie in het Afrikaans om deze ’s avonds, tijdens een soort bonte avond, voor te dragen.

‘We willen onze Afrikaner cultuur behouden’, legt verzekeringenverkoopster Hes Bayes (36) uit, die tijdens een weekend een praatje houdt over het Afrikanerdom. ‘Daarbij gaat het om eten, om liedjes om dans. En ons geloof; de meeste Afrikaners zijn christen. ‘Er is een band tussen alle Afrikaners’, vervolgt ze. ‘We zijn elkaars familie. Het geeft me een gevoel van veiligheid dat ik mezelf met een wapen kan verdedigen. Onder elkaar zijn geeft me ook dat gevoel, maar op een andere manier. Samen staan we sterk.’

De assistent accountant Horn uit Johannesburg en oudboerin Bekker uit Welkom voelen zich aan het einde van het weekend ook sterker, zeggen ze. Ze zijn blij met hun nieuw verworven schietvaardigheden. Horn is nu niet meer bang voor wapens, zoals ze voor de cursus was. Toch denkt ze niet dat ze ook een wapen gaat aanschaffen. Ze weet niet af het nu echt bij haar past. En Bekker kijkt tevreden op haar scorekaart van de schietoefeningen. ‘Ik ben dan wel een oude vrouw, maar ik schiet nog steeds raak.’

BEVEILIGING

De gehele Zuid-Afrikaanse bevolking maakt zich zorgen om criminaliteit, blank en zwart. Alle Zuid-Afrikanen die het zich kunnen veroorloven geven geld uit aan hun beveiliging. In 2007 werd er nationaal 3,5 miljard euro uitgegeven aan privéveiligheidsmaatregelen zoals maandelijkse betalingen aan de zogenoemde armed response teams – bewapende beveiligers die naar je huis komen als je een alarmknop indrukt - alarmsystemen voor huis en auto, waakhonden, beveiligingscamera’s, hekken en muren. Dit is iets minder dan het jaarlijkse politiebudget. In 2007 hadden zo’n 3,5 miljoen Zuid-Afrikanen een legaal wapen. Schattingen voor het aantal illegale wapens lopen uiteen van een half miljoen tot 4 miljoen. Zuid-Afrika voerde eind 2006 een nieuwe wapenwet in met meer regels voor privé-wapenbezit zoals een cursus en een test.

http://www.n-sa.be/index.php?option=...cat&Itemid=109
__________________

No comments:

WELCOME TO THE POST APARTHEID,WONDERFUL MURDEROUS SOUTH AFRICAN BLOG

This is a blog that was created to help the white struggle in South Africa to survive the communist onslaught by the ruling ANC regime to erradicate everything that is white in S.A. This is a blog created to ask for international help to stop the white genocide in S.A- the farm murders, corruption, black on white racism, nepotism, clandistine operations against whites, land grabs, personal disownment, hi-jacks- and unneccesary slaughter of feeble old people by gangs of illegal aliens imported by the ANC to do just that.

PLEASE TAKE NOTE THAT THIS BLOG IS A COMPILATION OF VARIOUS OTHER BLOGS, NEWSPAPER CLIPPINGS, PERSONAL VIEWS- AND LETTERS.

THIS BLOG DOES NOT NECCESARILY PORTRAY THE PERSONAL POINT OF VIEW OF THE AUTHOR- AND THE AUTHOR CANNOT BE HELD RESPONSIBLE FOR OTHER INDIVIDUALS PERSONAL POINT OF VIEW ON THIS BLOG, NATIONALLY- OR INTERNATIONALLY.

All whites has to be erradicated from all levels in the country, whether it is financially, schooling, sports, work- you call it- whites are eliminated and excluded by force. The ANC has their "Diplomatic" terms for it- Affirmative action, BEE, Quotas, Equity acts, Land Distribution, etc, etc- but their bottom goal is to clean Africa from whites! Hundreds of aliens are welcome to work, stay- and vote in SA- so long they do not appear in their WHITE pajamas- otherwise- they are free to enter and get all the royalties SA can offer. White citizens in SA can only get ONE royalty the regime has to offer: The royalty of leaving SA!

Uncanny -isn't it: The ANC- mostly aliens themselves- are now alienating true SA citizens- and claiming the country belongs to THEM ( Sounds very much parasitic to me)

This Blog also want to show the world what type and caliber our so-called "government" really are- the thievery, banality, corruption, denails, communism, witch hunts, racism, hate speeches agains whites, "don't care" attitudes, gravy train riding, cliques , lavish money spending, exauburant salaries and many more attrocities under the banner of "Democracy."
Never in the history of this country- was there such an esculation of crime, corruption and "high profile"-if you can attach that term- arrests as when this corrupt regime took over.

Since the ANC international supported hi-jack of SA- everything falls apart- and are in shambles: The Defence Force, Education, Medical sector, Police Force, City Councels, Airports, Borders...and about everything that is being run by an ANC deligate. Now the ONE unit that actually made a success- The Scorpions- are to be dismantled because too many ANC "comrades" are caught for corruption- and sent to jail, where they belong. Zuma and his corruption with Shabir Sheik- after he just-just missed jail for rape, and Mbeki and the top clique for having a couple of front companies where millions of rands are swooping through.

We also remembered the Scorpions zeroing-in on other top criminals like Jackie Selebe (So-Called Police Commisioner), The Parliamentary Flygate bunch, Crooked Toni Yengeni (M.E.C), Mantho Tshabalala Msimang and her ex-Botswana corruption history when she ran away, Pnuel Maduna and the millions of litres of oil he sold and deposit the takings in ANC accounts, Nkosana Zuma and the cool 50 million donated for AIDS she squandered, The Vice president and her 40 thousand she spent on a luxury holiday from taxpayer's funds and so-on and so-on. The list just keep on growing. NOW you know why the elite unit HAS to be stopped- otherwise SA will sit without a government by the end of 2008...all back in jail where most came from!! We will not even go down in history as far as '94 when other criminal ANC "high-ups" like Winnie "Necklace" Mandella and her "soccer team" rattled the ANC beloved liberal world with the Stompie Sepei murder- one she did not even go to jail for- and her thousands of rands of debt!

We do not even talk of Mr. Robert McBride of the Mangoo's Bar bomb slaugter- who was found guilty- sat 3 wonderful years in prison, became Mbeki's attache in Chille- and now SECURITY CHIEF- again in court for "Marxist" tipe of rule in the councel, corruption- and drunk while driving. One of these days there will be more ANC top-hats in jail that common criminals!! Now the Scorpions are dismantled for doing their job too good- instead of the whole ANC parliament being fired!!!

Currently- SA is being run by Lethuli house, The millions of unions, the Communist Party, thousands of ANC affiliated "Groups & Leagues- and the top ANC clique.

SA has three unconditional laws since the ANC took hold of our system:

1. IF IT MOVES- KILL IT-
2. IF IT LIES MOTIONLESS- RAPE IT-
3. IF IT DOES NONE OF THE ABOVE- STEAL IT.

Thus the reason why capital punishment was abolished by the ruling regime- they were too scared that should the death penalty stay- most of their comrades would've been wiped out- it is a natural common way of life in Africa. If something stands in your way of progress- be a natural warrior- and kill it. Young Africans are taught to rape virgins to cure themselves from aids. You can't steal- you just take what you want/need. Nothing wrong in participating in the above three catogories, because all blacks have "Ubuntu"(Goodness) in them- so- you have no evil in you.(That is reserved for whites.)

We hope that those 'Free the ANC" liberal movements and past as well as current donators will open their eyes to the horrible reality in S.A- not only are S.A whites slaughered- but also white tourists from YOUR countries. Please wake-up- and stop your donations to this ruling racist regime.

If you are still unsure of the situation- please do what you are so good at: Send in the camera troops unnoticed for- say 3 weeks (Just tell them to hold on tight to their cameras, equipment and cellphones)....and see for yourself the deterrioration of a country that once was a leader in many technologies. You murdered our country for your own personal gain- so, if you have any concious left- stop this bullying non-functional government now! Remember- this is not SA anymore....THIS IS NOW GANGLAND, and we are ruled by the norm of this new system- Crime, corruption, murder, rape....and o- I forgot- GOVERNMENT DENAIL AT ALL TIMES!

NOW- LET US INTRODUCE A SHORT BACKGROUND OF YOUR ELECTED "DEMOCRATIC" ANC "GOUVERNMENT" YOU SO NEATLY SCREAMED FOR........

INSIDE QUADRO
End of an Era

The first-hand testimony by former combatants of Umkhonto we Sizwe (MK) about the cruel ANC prison regime are an event in South African history. Never before has such concentrated factual evidence been presented about the inner nature of the ANC and its eminence grise, the South African Communist Party.

The ANC/SACP did a very good job in preventing public knowledge of its secret history from emerging. Those who survived the Gulag system of the ANC/SACP did so knowing that to reveal what they had been through meant re-arrest, renewed tortures and in all probability, death. They had to sign a form committing them to silence!

KGB-directed torture chambers led to suicides...

These ex-detainces in Nairobi have revealed that other prisoners, including Leon Madakeni, star of the South African film Wanaka, as well as Nomhlanhla Makhuba and another person known as Mark, committed suicide rather than suffer re-arrest at the hands of their KGB-trained guardians. Madakeni drove a tractor up a steep incline in Angola, put it into neutral and died as it somersaulted down the hill ...

 • The ex-guerrillas in Nairobi displayed immense courage in speaking out publicly - their courage might have contributed to secure the lives of eight colleagues who had fled Tanzania through Malawi hoping to reach South Africa on the principle that better a South African jail than the ANC 'security.'
 • This group, including two leaders of the mutiny in the ANC camps in Angola in 1984, arrived in South Africa in April, were immediately detained at Jan Smuts Airport by the security police for interrogation, and then released three weeks later.
 • The day after their release they gave a press conference in Johannesburg, confirming the account of the mutiny published on this page.

This regimen of terror, extending beyond the gates of the ANC/SACP `Buchenwald' of Quadro, was a necessary element in the total practice of repression and deception which made the Anti-Apartheid Movement the most successful Popular Front lobby for Stalinism anywhere in the world.

 • No international Stalinist-run public organization has ever had such an influence and shown such stability, reaching into so many major countries, for so long
 • Vital to its success has been a practice of open and covert censorship The ANC's prisoners were its necessary sacrificial-victims.

The KGB in Africa
The prison system to which they were subject goes back to the late 1960s. It was the successor and the complement to the prison system on which blacks in South Africa are weaned with their mothers' milk.

 • In 1969 one of the editors of this journal met two South Africans in London who said they had fought in the first MK guerrilla operation in mid-1967 - a disastrous fiasco across the Zambezi River into the Wankie area of Rhodesia, along with guerrillas from the Zimbabwe African People's Union (ZAPU), then led by James Chikerema.
 • (The ZAPU president, Joshua Nkomo, was in detention).
 • The two men described how they had eventually succeeded in escaping from Rhodesia, and how their criticism of the operation had led to their imprisonment in an ANC camp in Tanzania.
 • An article on the theme appeared the same year in the British radical newspaper Black Dwarf then edited by Tariq Ali.

The revelations by the Nairobi five indicate how little has changed. In his book on black politics in South Africa since 1945, Tom Lodge, (Black politics in South Africa Since 1945, Ravan, 1987), writes:

In 1968 a batch of Umkhonto defectors from camps in Tanzania sought asylum in Kenya, alleging that there was widespread dissatisfaction within the camps. They accused their commanders of extravagant living and ethnic favouritism. The first Rhodesian mission, they alleged, was a suicide mission to eliminate dissenters. In political discussions no challenge to a pro-Soviet position was allowed (p300).

 • From 1968 to 1990, nothing basic altered in the ANC's internal regime in the camps, except that in the high noon of the Brezhnev era it operated para-statal powers under civil war conditions in Angola, where a large Cuban and Soviet presence permitted the ANC security apparatus to 'bestride the narrow world like a Colossus.'

From the account of the ex-mutineers, ANC administrative bodies ruled over its elected bodies, the security department ruled over the administrative organs, and KGB-trained officials - no doubt members of the SACP - ruled over the security apparatus.

 • Umkhonto we Sizwe functioned as an extension in Africa of the KGB.
 • Its role in the civil war in Angola was to serve primarily as a surrogate to Soviet foreign policy interests, so that when the ANC rebels proposed that their fight be diverted to South Africa this counted as unpardonable cheek, to be ruthlessly punished.
 • Over its own members, the ANC security apparatus ruled with all the arrogance of a totalitarian power.

There is a direct line of connection between the ANC reign of terror in its prisons - which a UN High Commission for Refugees official described as more frightening than Swapo prisons - and the 'necklace' killings exercised by ANC supporters within South Africa, especially during the period of the 1984-86 township revolt, but now once again revived against oppositional groupings such as Azapo.

 • (The ANC's' necklace' politics was also a definite contributory element provoking the carnage in Natal). Two former ANC prisoners, Similo Boltina and his wife Nosisana, were in fact necklaced on their return to South Africa in 1986, after having been repatriated by the Red Cross (letter from Bandile Ketelo, 9 April 1990).

 • This is the significance of the `Winnie issue.'
 • When leaders of the Mass Democratic Movement publicly expressed their 'outrage’ at Winnic Mandela's 'obvious complicity’ in the abduction and assault on 14 year-old Stompie Mocketsi Seipe, leading to his murder, this was in response to very widespread and very well-founded revulsion among Soweto residents - especially ANC supporters such as members of the Federation of Transvaal Women (Fetraw).
 • They were enraged by the jackboot politics of the so-called Mandela United Football Team, whose 'coach` - to the satisfaction of Fetraw members - has been convicted of Stompie's murder.
 • This squad of thugs, based in Mrs Mandela’s house, acted within Soweto in the same way that the ANC/SACP security acted abroad, in Angola, Tanzania, Zambia, Mozambique, Ethiopia and Uganda.

The welcome of Captain Dirk Coetzee, head of the regime's assassination squad, into the arms of the ANC is an indication of the future course of development, as is the decision by the new Swapo government in Namibia to appoint a number of top South African security policemen, including the former chief of police in the Ovambo region, Derek Brune, to head its secret organs of coercion.

The South African prison system was replicated in the ANC prisons even into everyday terminology, above all at Quadro. This is a name that requires to become common currency in political discourse: it is the Portuguese for `No.4' the name used throughout South Africa for the notorious black section of the prison at the Fort.

Sneers by warders at soft conditions in 'Five Star Hotels', the common description of punishment cells as 'kulukudu' and the whole atmosphere of brutal crassness is quintessentially South African, spiced with the added sadism of the Gulag. The ANC prison system combined the worst of South African and of Russian conditions fused together, and it is this new social type - as a refinement and augmentation of each - that is now offered to the people of South Africa as the symbol of freedom.

Read the entire terrifying tale here:

http://www.revolutionary-history.co.uk/supplem/Hirson/Quadro.html

READ one of the original ANC reports on:

http://www.anc.org.za/ancdocs/misc/skweyiya.html


....AND THEY HAVEN'T LOST THEIR MURDEROUS APETITE YET...


KwaMashu, still my home"-- Hate-speech movie against Asians and Whites features ANC-leader Zuma:

April 7 2008 - By Adriana Stuijt. The following You-Tube film extract is from an upcoming documentary KWA MASHU: STILL MY HOME, directed by the African-American anti-slavery filmmaker Owen 'Alik Shahadah.

http://youtube.com/watch?v=Ae-Pe0HBKsM&feature=related

It was produced by the South African business K-CAP and UK business Halaqah Films together with the African Holocaust Society.

http://www.africanholocaust.net

Owen 'Alik Shahadah, who refers to South Africa as "Azania", is actively engaged in spreading hate-speech among blacks with his films, targetting Asians and whites in South Africa, grotesquely even claiming that "South Africa is under majority-European and Asian control'...

He writes:

"South Africa is under majority-European and Asian control... across the board there is always a white face holding senior rank, might it be Zulu lodges, private game reserves, tour operators, hoteliers, all exclusively non-African. And to add to this the Africans employed do not hold any managerial positions...

"On any given day in Durban it is possible to see large exclusive congregation of Asians around central social business spots like restaurants. A brief tour of Durban shows a stark monopoly of supermarket ownership, restaurants, practically everything that is worth owning. Even the small one-man street vendor trades are dominated by them. And now with the “death” of Apartheid the European and Asian business are venturing into the townships, the heart of the African community, and setting-up large business...

http://www.africanholocaust.net/articles/SOUTH%20AFRICA%2010%20DAYS.htm
http://youtube.com/watch?v=Ae-Pe0HBKsM&feature=related

He is an avid supporter of Jacob Zuma, new leader of the African National Congress ruling party, and who is widely seen as the future new president of S.Africa.
http://www.timesonline.co.uk/tol/news/world/africa/article3065419.ece

'NO WHITES' SIGN AT MAFIKENG APARTMENT BUILDING

March 16 2008 - The black residents association of this state-owned apartment building in Mafikeng who posted this sign still insist that 'they aren't racists - they just don't want any whites to buy into the building...'

Read the entire sad tale here:

http://groups.msn.com/crimebustersofsouthafrica/racialabuse.msnw?action=get_message&mview=0&ID_Message=4384


Senior ANC MP makes death-threat gesture to white MP

The woman in this picture is the ruling ANC party's parliamentarian Winkie Direko, caught in the act of making an offensive death-threat gesture to the Democratic Alliance MP Dianne Kohler-Barnard in the SA parliament. Winkie is the former premier of the Free State. The parliament was in session at the time.

March 5 2008 - CAPE TOWN. The Democratic Alliance opposition party has laid a charge against Winkie Direko, the former premier of the Free State, after the ANC-MP made an very offensive death-threat gesture at DA MP Dianne Kohler-Barnard during a sitting of parliament.

Direko drew her finger across her throat (see pictures above) when Kohler Barnard was asking questions of Safety & Security minister Charles Nkakula relating to the dissolution of the Scorpions police unit.

Ian Davidson of the DA commented that Direko’s shocking gesture served to heighten racial tension and promoted hatred and anti-White violence which was already wide-spread in South Africa.

...AND YOU JUST CAN FOLLOW THESE LINKS IF YOU STILL WONDERS........

"Racist assaults at Mercedes Benz' were a total lie - legal report finds1
MSN NicknameDaarAnderEen 22/04/2008 10:09
We will kill all the whites, Afrikaans and English - black Pretoria students11
MSN NicknameAndyStuijt1 20/04/2008 22:38
Shocking censorship of Dutch MP's websites by Government2
MSN NicknameNolidaStuijt 14/04/2008 06:25
Two black journalists cursed as 'coconuts'- white journalists kicked out of meet5
MSN NicknameNolidaStuijt 08/04/2008 08:13
SA Christian womant touches tenants' Koran - gets murdered in Sandton home1
MSN NicknameNolidaStuijt 05/04/2008 12:47
"No whites" sign on SA apartment building in Mbabatho, Mafikeng...2
MSN NicknameNolidaStuijt 31/03/2008 01:56
Cope curses Sea Point ratepayer for 'a dirty white bitch', assaults, arrests her1
MSN NicknameNolidaStuijt 26/03/2008 22:48
Ethnic cleansing of famous 32nd battallion families at Pomfret by ANC-regime1
MSN NicknameNolidaStuijt 22/03/2008 04:01
South Africa is not for other Africans, shout immigrant-hunting mobs in Pretoria1
MSN NicknameNolidaStuijt 19/03/2008 05:58
She's just ' too white, too blonde '' for SABC-2 so Patricia Lewis is shelved1
MSN NicknameNolidaStuijt 16/03/2008 04:42
Political party lodges charge over black MP's throat-cutting gesture in senate1
MSN NicknameNolidaStuijt 13/03/2008 03:22
White students threatened with rape, murder at University Free State after video3
MSN NicknameNolidaStuijt 12/03/2008 05:00
Black Carltonville pupil dies Feb 19 - parents say he was killed by a rugby ball2
MSN NicknameNolidaStuijt 08/03/2008 22:10
Xhosas, Tswanas vow to 'fight to the death' over housing-rights in Rustenburg1
MSN NicknameNolidaStuijt 08/03/2008 02:27
Afrikaner businessman Etienne Kruger arrested for refusing to bribe a cop, Pta1
MSN NicknameNolidaStuijt 07/03/2008 08:10
"Prominet business people targetted for murder in Parktown/Craighall' - DA1
MSN NicknameNolidaStuijt 06/03/2008 02:51
Pres. Thabo Mbeki parties while SA is plunged into violence, racial turmoil1
MSN NicknameNolidaStuijt 05/03/2008 06:44
Afrikaans woman cursed as 'white bitch' by black cops who also shoot the dog1
MSN NicknameNolidaStuijt 28/02/2008 02:46
Two Afrikaner pupils knifed by 3 non-white pupils, Akasia High School5
MSN NicknameNolidaStuijt 27/02/2008 02:09
Black chairman of FIFA WC2010 local committee uses word 'kaffir' at media meet1
MSN NicknameNolidaStuijt 25/02/2008 00:40
Why does the British Council support hate-speech rapper Zubz in SA?2
MSN NicknameNolidaStuijt 18/02/2008 08:08
SA's Jews are leaving1
MSN NicknameNolidaStuijt 08/02/2008 04:01
VIDEO: Black Malelane traffic cop assaults unarmed white Afrikaner motorist1
MSN NicknameNolidaStuijt 19/01/2008 06:53
"I do not pose with a monkey', screams black PA to white Bethal councillor1
MSN NicknameNolidaStuijt 19/01/2008 06:46
Doné Breedt, 19, daughter of Krugersdorp magistrate, stabbed in hijackin1
MSN NicknameNolidaStuijt 17/11/2007 03:32
Afrikaans singer assaulted in Johannesburg hospital for helping elderly mom2
MSN NicknameNolidaStuijt 14/11/2007 02:29
SABC employee Alwyn Kloppers robbed by metro-cop after fake 'booze-check'1
MSN NicknameNolidaStuijt 20/09/2007 00:22
Zulu tribe threatens armed occupation of farm Uitval near Vryheid1
MSN NicknameNolidaStuijt 16/09/2007 22:03
Three accused rapists of Afrikaner vacationers in KZN near judgment day1
MSN NicknameNolidaStuijt 11/09/2007 15:18
Where do you come from white boy? asked four armed attackers Aug 23 2007 --1
MSN NicknameNolidaStuijt 27/08/2007 01:37
Teacher attack sparks outcry in Cullinan2
MSN NicknameAndyStuijt1 27/07/2007 04:30
Killing Zim livestock suspected of Foot & mouth disease was "racist' ?1
MSN NicknameAdrianaStuijt1 19/06/2007 07:51
Why are defenceless SA robbery victims tortured so often?2
MSN NicknameAdrianaStuijt1 06/05/2007 06:26
Publish a new Q'uran without hateful passages - Dutch liberal warns3
MSN NicknameAdrianaStuijt1 24/04/2007 10:12
Pattern of SA Ministers spouting hate speech5
MSN NicknameAdrianaStuijt1 09/04/2007 03:30
Asian community in Laudium targetted by armed attackers:1
MSN NicknameAdrianaStuijt1 26/02/2007 03:13
Were eight white schoolkids kicked off school bus by a 'racist driver' ?1
MSN NicknameAdrianaStuijt1 07/02/2007 21:27
Kwanzaa: is this artificial 'religion' spreading anti-white hatred worldwide?1
MSN NicknameUnveiledAJStuijt 09/01/2006 02:41
Murder accused William Kekana describes horror deaths of Drennen/Rawstone family1
MSN NicknameAndyStuijt1 02/06/2004 02:51
Is it racial abuse when Afrikaner pupil gets stabbed by a black classmate?5
MSN NicknameCensorbugbear 16/04/2004 08:40
20040314 petition to Oxfam to stop funds to terro-Landless People's Movement -1
MSN NicknameAndyStuijt1 14/03/2004 06:09
Foreign hiv-aids researchers at St Lucia attacked by racist locals1
MSN NicknameAndyStuijt1 18/02/2004 22:09
DA councillor Terry Herbst, other whites targetted by race-hate campaign in PE1
MSN NicknameAndyStuijt1 02/02/2004 23:08
Hateful words a war crime - three journalists convicted1
MSN NicknameAndyStuijt1 20/01/2004 02:22
Pretoria's name change seen as anti-Afrikaner hatred by city taxpapers1
MSN NicknameAndyStuijt1 15/11/2003 02:58
Apartheid still alive and well in SA...2
MSN NicknameWotknott 21/02/2003 19:06
20030219: Racial clash: Boys in court...1
MSN NicknameWotknott 19/02/2003 06:02
Do we really need a Ministry of Sport?5
MSN NicknameWotknott 21/11/2002 06:32
Bafana hero, mom in 'punch-up'1
MSN NicknameWotknott 11/10/2002 08:31
SA leaves 'black' conference
Bushbuckridge ANC-mayor in court for double-assassinations - Ancyl threats1
MSN NicknameNolidaStuijt 14/04/2008 12:16
20070627 Mpuma politician Thandi Motshwene assassinated at Leslie home5
MSN NicknameAdrianaStuijt1 14/04/2008 12:08
Aids-activist and Mbeki-critic Father Kieran Creagh gunned down by 8-member gang2
MSN NicknameAdrianaStuijt1 08/04/2008 06:14
Second Swazi anti-monarchy activist shot dead - Dr Gabriel Mkhumane1
MSN NicknameNolidaStuijt 03/04/2008 01:41
Accused assassin of West Rand mining executive absconds from Vereeniging court1
MSN NicknameNolidaStuijt 04/03/2008 07:40
Achitect Julian Lap executed in Parktown home - NOTHING ROBBED1
MSN NicknameNolidaStuijt 04/03/2008 03:48
Two blacks on trial for murder of Family-Violence Capt.Anna-Marie Potgieter, '061
MSN NicknameNolidaStuijt 14/02/2008 01:24
gutsy SA crime fighter Lindiwe Mthembu killed before she could testify in court1
MSN NicknameNolidaStuijt 21/01/2008 05:18
Mbeki 'assassinated and persecuted' political opponents - that's why he lost ANC1
MSN NicknameNolidaStuijt 23/12/2007 06:49
German jotelier Franz Richter, 80, assassinated, Swartkops, Hebron1
MSN NicknameNolidaStuijt 29/11/2007 03:17
Bavarian-born SA hotel-owning couple murdered execution-style in KZN3
MSN NicknameNolidaStuijt 08/11/2007 23:09
20070713 Eric Lerata, chief of Nuclear Energy Corp, killed execution-style, Pta2
MSN NicknameNolidaStuijt 08/11/2007 09:28
VIDEO - Xenophobic anger at Zulu reggae legend Lucky Dube memorial service1
MSN NicknameAdrianaStuijt1 28/10/2007 07:01
Raja Naido, councillor of Merebank KZN -- assassination remains a mystery1
MSN NicknameNolidaStuijt 20/10/2007 05:55
Was South African headmaster Nick Karvelas assassinated by a death squad?3
MSN NicknameAdrianaStuijt1 03/09/2007 04:26
Stellenbosch deputy-mayor Khulile Shubani injured in 'assassination attempt'1
MSN NicknameNolidaStuijt 30/08/2007 06:18
Pastor Musa Maluleke of Pietersburg assassinated - DJ Brian Rikhotsho charged1
MSN NicknameAdrianaStuijt1 22/08/2007 06:15
Was lynching of ANC-councllor Ntai Mokoena an assassination?3
MSN NicknameAdrianaStuijt1 13/08/2007 00:00
Were secret uranium deposits the cause of Koesterfontein lynchings?4
MSN NicknameNolidaStuijt 11/08/2007 21:17
20070715 Manie Maritz, BMW manager, assassinated in home ambush1
MSN NicknameNolidaStuijt 07/08/2007 04:03
20070806 Ian de Wet, 42, leading Afrikaner broker, found dead in BMW boot1
MSN NicknameNolidaStuijt 07/08/2007 03:59
Mugabe critic journalist Abel Mutsakani shot assassination-style July 26 20071
MSN NicknameNolidaStuijt 26/07/2007 04:57
SAs 1-million security guards can used as an army during emergencies...1
MSN NicknameNolidaStuijt 19/07/2007 05:00
20070718 Wife of presidential candidate Tokyo Sexwale escapes from hijackers1
MSN NicknameNolidaStuijt 19/07/2007 04:37
The stench of genocide in the making hangs in the SA air...2
MSN NicknameAdrianaStuijt1 28/06/2007 03:13
20070606 Alicia Cloete, 12; Edwina Wing, 18, assassinated in WCape gun attack1
MSN NicknameAdrianaStuijt1 28/06/2007 02:53
Man, 4-year-old daughter assassinated in Milnerton, Cape4
MSN NicknameAdrianaStuijt1 03/06/2007 10:45
Raped teenager murdered with her family before she could testify:1
MSN NicknameAdrianaStuijt1 20/05/2007 05:29
20070309 Raoshezaad Ali, Pakistani businessman, executed in Laudium/Pretori1
MSN NicknameAdrianaStuijt1 10/03/2007 02:57
20060107 Doulien van der Merwe, opposition party candidate, shot, Mamelodi1
MSN NicknameUnveiledAJStuijt 09/01/2006 03:33
20050123 - 46 Political assassinations in South Africa since April 2004